PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題
 24  2/2  <  1  2 

標題: 純種曲架尋新主人  

小豆小O (蓮蓮)
英曲硏究生

UID 120
精華 0
積分 342
帖子 347
閱讀權限 250
註冊 2006-1-1
所養英曲名稱:小O
英曲會員編號:548
狗狗性別:女仔
狗狗出生日期:11月11日
狗狗最喜歡:玩波波
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:超活潑同爛訓
居住地區:天水圍
狀態 離線
我將來都會生BB,但要我放棄我兩個寶貝一定唔得

佢係我家人.親人黎既,要長陪佢到老

2006-4-14 04:18 PM#21
查看資料  Blog  發短消息  頂部

Irislam (QQ媽)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

UID 111
精華 0
積分 1134
帖子 1134
閱讀權限 250
註冊 2005-12-20
所養英曲名稱:QQ
英曲會員編號:111
狗狗性別:女
狗狗出生日期:02-05-2002
狗狗最喜歡:鍚MAMMY
狗狗最討厭:MAMMY唔理我
狗狗技能:SIT, HAND, DOWN & STAY
狗狗性格:善良, 聽話
居住地區:大埔大尾督
講得好....
我地有個member都養2隻狗,
先養1隻英曲, 後領養左一隻金毛,
上年佢大肚都未諗過唔要2隻狗,
佢一個人大住個肚都帶2隻狗狗出黎同我地d狗玩,
佢重覺得因為佢大肚上年無得帶兩隻小朋友游船河對唔住佢地tim,
上年年尾生左bb,
bb2個月大佢地1家5口(兩公婆+bb+2隻狗)已經出黎同我地玩啦,
bb依家6個月大lu

[url=http://www.fotop.net/Irislam/Irislam/j_animate][/url]
2006-4-15 12:13 AM#22

Chermaine (So Ball 媽)
英曲專家
Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12
要增肥!

UID 6
精華 1
積分 8690
帖子 8949
閱讀權限 250
註冊 2005-9-30
所養英曲名稱:So Ball 傻波
英曲會員編號:432
狗狗性別:小so子
狗狗出生日期:1 Aug 2003
狗狗最喜歡:有得食有得玩
狗狗最討厭:無人理
狗狗技能:食瞓玩
狗狗性格:膽小,驚青又八卦
居住地區:佐敦

QUOTE:
原帖由 fiona321 於 2006-4-13 01:31 PM 發表
多謝晒大家既支持!!因我令左卡樂b返黎之後身邊有d朋友,媽咪都鬧我"你傻架!收養埋咁多狗!!成屋都係狗!!唔好叫我上黎呀!!"所以有你地既支持個心都有返d安慰
我地絕對支持你呀!!!! 你做得好啱!
其實,以我所見過ge... 狗係唔會蝦bb... 但係如果主人無响bb面前做好榜樣, 個bb一大個少少... 會蝦番隻狗仔轉頭ga!!!

2006-4-15 02:11 AM#23

Chermaine (So Ball 媽)
英曲專家
Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12
要增肥!

UID 6
精華 1
積分 8690
帖子 8949
閱讀權限 250
註冊 2005-9-30
所養英曲名稱:So Ball 傻波
英曲會員編號:432
狗狗性別:小so子
狗狗出生日期:1 Aug 2003
狗狗最喜歡:有得食有得玩
狗狗最討厭:無人理
狗狗技能:食瞓玩
狗狗性格:膽小,驚青又八卦
居住地區:佐敦

QUOTE:
原帖由 sanb313 於 2006-4-13 09:37 PM 發表
講真我都係養左bebe冇幾耐先有bb,而家bebe都未夠七個月,佢仲未識去大小便,日日都同佢執,我都仲未諗過放棄佢......我老公仲諗住遲o的養多隻,因為怕bb出世,bebe就會悶呀....冇時間陪佢玩.....我好想而家快D教識佢大 ...
我好欣賞你呀!!!

2006-4-15 02:13 AM#24
 24  2/2  <  1  2 

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.071173 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-7-1 08:09 PM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver