標題: 愛協又有待領曲曲 [打印本頁]

作者: qqdog    時間: 2010-6-3 09:34 AM     標題: 愛協又有待領曲曲

品種 : 曲架  
年齡 : 2 歲

http://www.spca.org.hk/chi/adopt/homing_detail.asp?number=237247

附件: [cola] cola.jpg (2010-6-3 09:38 AM, 74.2 K) / 該附件被下載次數 0
作者: teresatyk    時間: 2010-6-3 10:00 AM

又多一隻,真慘,有 d 人睇到啦, 好靚仔呀
作者: sandy@王家3兄妹    時間: 2010-6-3 11:09 AM

佢唔止個名同我個仔一樣,個樣都好似呀
快d揾到家啦~
作者: 小狗    時間: 2010-6-3 11:13 AM

佢好bb樣, 曲架真係零舍可愛, 希望佢快d揾到鍚佢o既主人就好la
作者: qqdog    時間: 2010-6-3 05:26 PM

QUOTE:
原帖由 sandy@王家3兄妹 於 2010-6-3 11:09 AM 發表
佢唔止個名同我個仔一樣,個樣都好似呀
快d揾到家啦~
慈母, 咁你考慮下要多罐細可樂
作者: sandy@王家3兄妹    時間: 2010-6-3 08:24 PM

QUOTE:
原帖由 qqdog 於 2010-6-3 05:26 PM 發表

慈母, 咁你考慮下要多罐細可樂
哈........我今日好想去探吓罐細可樂,在情感上我好想要多罐細可樂
但理性話我知"唉.........現實由屋企巳經滿狗之患啦...................."
不如你諗吓仲好啦!喜力一個好悶嘅.........呵
作者: RiggsChan1    時間: 2010-6-3 10:46 PM

, 好靚仔呀
作者: 小狗    時間: 2010-6-4 11:38 AM

如果你去咗探罐細可樂, 會唔會感情蓋過咗理性呢...呵呵..諗真d, 細可樂真係好可愛

QUOTE:
原帖由 sandy@王家3兄妹 於 2010-6-3 08:24 PM 發表

哈........我今日好想去探吓罐細可樂,在情感上我好想要多罐細可樂
但理性話我知"唉.........現實由屋企巳經滿狗之患啦...................."
不如你諗吓仲好啦!喜 ...

作者: Jeanis    時間: 2010-6-4 05:18 PM

係囉, 慈母, 整多罐細可樂啦,

QUOTE:
原帖由 小狗 於 2010-6-4 11:38 發表
如果你去鰼棠瓛茈i樂, 會唔會感情蓋過鰷z性呢...呵呵..諗真d, 細可樂真係好可愛

作者: Jeanis    時間: 2010-6-4 05:19 PM

"係囉, 慈母, 整多罐細可樂啦,"

post 完先發覺, 好似比人領養左啦

QUOTE:
原帖由 小狗 於 2010-6-4 11:38 發表
如果你去鰼棠瓛茈i樂, 會唔會感情蓋過鰷z性呢...呵呵..諗真d, 細可樂真係好可愛

作者: sandy@王家3兄妹    時間: 2010-6-4 05:39 PM

QUOTE:
原帖由 小狗 於 2010-6-4 11:38 AM 發表
如果你去咗探罐細可樂, 會唔會感情蓋過咗理性呢...呵呵..諗真d, 細可樂真係好可愛

嘻.....嘻......絕對會感情蓋過咗理性.....真係超可愛
不過我嗰支2公升一定壓扁罐細可樂........跟住拎去循環再造
作者: sandy@王家3兄妹    時間: 2010-6-4 05:54 PM

QUOTE:
原帖由 Jeanis 於 2010-6-4 05:19 PM 發表
"係囉, 慈母, 整多罐細可樂啦,"

post 完先發覺, 好似比人領養左啦

安樂晒!
作者: qqdog    時間: 2010-6-5 10:40 PM

罐細可樂又在愛協個web出番來, 應該俾人hold左但未正式接走, 慈母, 你仲有機
作者: joeyting    時間: 2010-6-10 12:03 AM

罐細可樂好 COOL 架, 我橑佢玩好耐佢先彩我, 好 CUTE 頭大大身細細

歡迎光臨 PF HOUSE & 英曲大聯盟 (http://pfhouse.net/BBS/) Powered by Discuz! 4.1.0