標題: 曲架仔搵主人 [打印本頁]

作者: irischan345    時間: 2010-3-17 01:40 PM     標題: 曲架仔搵主人

轉貼自uwants

由於公司要我長居大陸工作 所以照顧唔到佢 希望有個真係會鍚佢既主人要佢  佢係係我澳洲讀書果時買既 讀完就帶返返黎
有意既請+我MSN danzxc@livemail.tw / 打比我 90136501 BILLY

1.      待領養動物的品種 : 曲架   
2.      待領養動物的性別 : 男
3.      待領養動物的健康狀況 : 健康
4.      待領養動物有否殖入晶片: 有
5.      待領養動物的年齡 : 1歲大小小
6.      待領養動物的外觀 : 小至中型
7.      待領養動物的性格 :  活潑
8.      待領養動物的來源: 澳洲讀完書帶返黎
9.      待領養動物能否與其他動物或小孩相處: 可以
10.     是否知悉待領養之動物若得到認養是不能收取任何費用: 是
11.     待領養動物之提供者的稱呼 : SUMMER
12.     待領養動物之提供者的聯絡方法 :90136501/danzxc@livemail.tw

希望佢快d搵到新主人啦, 有尾尾曲架, 仲要好靚仔添

作者: rabbitsarah    時間: 2010-3-17 03:24 PM

希望佢快d搵到新主人啦
作者: irischan345    時間: 2010-3-18 12:09 AM

剛剛見到, 有人領養左

唔知會唔會係我地D會員領養左呢
作者: HILL爸    時間: 2010-3-18 07:56 AM

good news!
作者: PHILIP    時間: 2010-3-18 08:38 AM

好野.. 有人領養左就好了
作者: Lew    時間: 2010-3-18 12:55 PM

作者: rabbitsarah    時間: 2010-3-18 03:53 PM

作者: Pickle    時間: 2010-3-18 05:05 PM

作者: amycobychan    時間: 2010-3-19 12:33 AM

有尾曲曲......仲有人要...

歡迎光臨 PF HOUSE & 英曲大聯盟 (http://pfhouse.net/BBS/) Powered by Discuz! 4.1.0