標題: 9個月大英國曲架(雄性)待領 [打印本頁]

作者: 531elmo    時間: 2008-10-22 09:55 PM     標題: 9個月大英國曲架(雄性)待領

http://hk.88db.com/hk/Services/P ... tion/?PostID=946762
作者: PHILIP    時間: 2008-10-22 10:16 PM

好得意呀.. 希望有人收養佢啦..
作者: Sue    時間: 2008-10-23 08:53 AM

又係"新居"問題,點解d 人咁自私搵屋唔考慮埋狗狗 ?  
佢個樣好可愛,希望快d有人給牠一個家 ........
作者: fyf519    時間: 2008-10-23 09:51 AM

係啦, 有心想養, 就自然會搵間可以養咖啦, 根本就係藉口, 多餘
作者: Elaine@傻嘉媽咪    時間: 2008-10-23 12:11 PM

有時仲誇呀...........我診所試過係因為屋企人要分居, 隻狗唔知邊個要, 2家人都搬去唔比養狗的地方, 隻狗年齡又高 (十幾歲, 但冇病冇痛) 主人竟然帶佢黎打針!!! 真係..........
作者: Jeanis    時間: 2008-10-23 12:46 PM

唔係呀? 咁都得? 兩個人冇感情要分居, 但隻狗都十幾年啦, 對隻狗都有感情掛? 仲要衰到帶佢去打針, 點會咁架?
作者: ceci_mina    時間: 2008-10-23 12:56 PM

而家D人呢!真係不知所謂啊!十幾年感情都可以咁!咁就要打針喎!
兩公婆離婚D仔女唔知點算~~又去打針咯!
搬屋唔係預埋隻狗咩?!屋企人黎嘛!唔預佢都得既?!
人地流浪漢埽馧ㄕP狗一齊啦!有錢搬屋咁多選擇都可以咁自私既!

作者: ALI    時間: 2008-10-23 02:44 PM

咁後生, 好快搵到新主人
作者: yip999    時間: 2008-10-23 05:02 PM

大把人搶住要啦
作者: donaldduck_bb    時間: 2008-10-24 10:45 AM

好可愛呀.. 唉. 0的主人可唔可以諗清楚先做事咖.. 九個月大咋.. 養得冇幾個月就咁.. 諗野長遠0的啦.. 真係激死..

歡迎光臨 PF HOUSE & 英曲大聯盟 (http://pfhouse.net/BBS/) Powered by Discuz! 4.1.0