標題: 西貢銀線灣走失 [打印本頁]

作者: bibitsoi    時間: 2008-10-7 09:09 AM     標題: 西貢銀線灣走失

有朋友在西貢銀線灣走失曲架一隻,希望各會員留意下。資料不詳
作者: PHILIP    時間: 2008-10-7 07:05 PM

希望快d有人有消息啦..
作者: HILL爸    時間: 2008-10-8 12:23 AM

我今日帶hill b同 dor dor 去西貢玩, 有個女人見我帶住曲架, 都有走黎同我講佢喺銀線灣唔見咗隻曲架女, 問我有冇見過, 我諗應該係同一個狗主.............跟住我問佢攞咗啲資料,都諗住今日同佢post上呢度, 希望各會員幫忙多加留意.資料如下.............

10月3日於銀線灣遺失曲架女一隻.
聯絡人: Feling AU
電話: 98118878
作者: Jade    時間: 2008-10-8 12:32 AM

希望快d搵番啦!
作者: jimmy237    時間: 2008-10-8 10:46 AM

唔見左心愛狗狗心情係十分之擔憂, 希望快d找到.
作者: coke    時間: 2008-10-8 12:25 PM

希望快d 搵番啦...  

狗狗唔見左主人, 一定好驚架啦... 慘慘
作者: orangina    時間: 2008-10-8 01:59 PM

Is this the same missing dog?

http://hk.myblog.yahoo.com/elma-elma/article?mid=1053

名稱: Coco
品種: 英國曲架
年齡: 4
顏色:啡色
*於十月三日晚上八時清水灣近百佳超市對面巴士站走失
*Coco 性格溫純, 怕羞
* 走失時帶有紅色狗帶
* 如尋穫請電 9255 5054 葉小姐

Breed: English Cocker Spaniel
Colour: Brown
* Lost her on Oct 3rd 8pm Clearwater Bay Road bus stop Opposite to ParkNshop
* She is a shy and harmless dog
* She was wearing RED lead when missing

歡迎光臨 PF HOUSE & 英曲大聯盟 (http://pfhouse.net/BBS/) Powered by Discuz! 4.1.0