標題: 轉貼∼平安夜棄嬰- 嬌嬌,SaSa [打印本頁]

作者: winnie    時間: 2007-12-27 04:31 PM     標題: 轉貼∼平安夜棄嬰- 嬌嬌,SaSa

尋晚响大厦門口有兩隻狗B,
大約三~四個月,兩隻都係囡囡,
訓响地下凍到震震吓,結果帶了回家,
初部睇冇皮膚病,姐姐活潑好動,妹妹斯文愛睡.

因為我本身養了兩隻狗,同埋住樓,己經冇能力再養了,
希望大家幫幫手,收養或幫狗狗Rehome啦......

tel: 97043557 jeff
email : jeff.chengmanho@gmail.com

家姐(嬌嬌)

細妹(SaSa)

家姐大細妹一個碼
作者: cherryahb    時間: 2007-12-27 07:22 PM

唉…平安夜人人開心…佢地就
作者: Sue    時間: 2007-12-28 01:48 PM

棄狗狗的消息不絕
大約四、五個星期前的Sunday morning放狗時係屋企個垃圾站拾到隻同牠們一様色麊砟kbb,現成爲BenBen鴭f妹。
有個狗友最近見一對父子特登帯隻拉布拉多 (仔, 約1-1/2 歲)遺棄係我家附近嚚w步徑,隻狗瘦骨嶙峋,餵珅\食好似好耐無食玹搳A隻狗死手係被遺棄鵀鼽m一心等主人接佢回家
作者: sandy@王家3兄妹    時間: 2007-12-28 02:04 PM

QUOTE:
原帖由 Sue 於 2007-12-28 01:48 PM 發表
棄狗狗的消息不絕
大約四、五個星期前的Sunday morning放狗時係屋企個垃圾站拾到隻同牠們一様色鮋狗女bb,現成爲BenBen鮋妹妹。
有個狗友最近見一對父子特登帯隻拉布拉多 (仔, 約1-1/2  ...
好可惡呀!!!兩父子甘做,將來佢地都會被人遺棄!!!!!

p.s. ben仔做左呀哥...恭喜.恭喜...
作者: 小狗    時間: 2007-12-28 02:51 PM

希望新的一年唔好再有狗狗被人違棄就好啦.
作者: Sue    時間: 2007-12-28 05:05 PM

QUOTE:
原帖由 sandy@王家3兄妹 於 2007-12-28 02:04 PM 發表

好可惡呀!!!兩父子甘做,將來佢地都會被人遺棄!!!!!

p.s. ben仔做左呀哥...恭喜.恭喜...
我都係用"先斬後奏"呢招 ,Ben仔呢個妹都好"巴渣", 佢叫 Kim (金金) ,遲d同大家見面。
作者: sandy@王家3兄妹    時間: 2007-12-28 05:09 PM

QUOTE:
原帖由 Sue 於 2007-12-28 05:05 PM 發表

我都係用"先斬後奏"呢招 ,Ben仔呢個妹都好"巴渣", 佢叫 Kim (金金) ,遲d同大家見面。
呵呵~~用"緣份"好聽d wor

歡迎光臨 PF HOUSE & 英曲大聯盟 (http://pfhouse.net/BBS/) Powered by Discuz! 4.1.0