標題: 一個半月大狗BB待領養 [打印本頁]

作者: tammy    時間: 2007-6-11 10:37 PM     標題: 一個半月大狗BB待領養

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!bw ... ev=-1&next=1056
作者: Janice    時間: 2007-6-12 11:34 AM

點解好似好多曲曲被人遺棄,但係狗店就冇曲曲bb買.
作者: Hei    時間: 2007-6-12 11:39 AM     標題: 回復 #2 Janice 的帖子

我見到荃灣同旺角有英曲bb買,每次經過or入去買野時都會見到,
最搞笑見過有間狗鋪隻北京叫聲係好似鴨o既叫聲~ 都係第一次聽...
作者: Hei    時間: 2007-6-12 11:40 AM     標題: 回復 #1 tammy 的帖子

希望呢隻bb可以怏d得到有一個溫暖o既家啦!
作者: Janice    時間: 2007-6-12 11:52 AM

QUOTE:
原帖由 Hei 於 6/12/2007 11:39 發表
我見到荃灣同旺角有英曲bb買,每次經過or入去買野時都會見到,
最搞笑見過有間狗鋪隻北京叫聲係好似鴨o既叫聲~ 都係第一次聽...
是嗎?我昨晚行勝利道時都睇唔到????你在那裡睇到?是仔定女?幾多錢?
作者: Hei    時間: 2007-6-12 11:57 AM     標題: 回復 #5 Janice 的帖子

唔好意思!我唔記得間鋪叫咩名啦...我每次都係續間入去睇,最後睇果次係5月尾同6月頭,而家約有3間島有英曲bb賣。希望幫到你啦!
作者: Janice    時間: 2007-6-12 12:02 PM

QUOTE:
原帖由 Hei 於 6/12/2007 11:57 發表
唔好意思!我唔記得間鋪叫咩名啦...我每次都係續間入去睇,最後睇果次係5月尾同6月頭,而家約有3間島有英曲bb賣。希望幫到你啦!
大約係邊樹?是否勝利道?
作者: Hei    時間: 2007-6-12 12:53 PM     標題: 回復 #7 Janice 的帖子

係呀...勝利道。 另外荃灣廣場果齊邊都有狗鋪,有英曲註守果間都有英曲bb賣
作者: Janice    時間: 2007-6-12 01:08 PM

QUOTE:
原帖由 Hei 於 6/12/2007 12:53 發表
係呀...勝利道。 另外荃灣廣場果齊邊都有狗鋪,有英曲註守果間都有英曲bb賣
係呀,我昨晚去過勝利道已經沒有曲曲BB了, .好多謝你GE資料.
作者: 小狗    時間: 2007-6-12 04:32 PM

好可愛o既bb, 希望好快會有人收養牠啦.

歡迎光臨 PF HOUSE & 英曲大聯盟 (http://pfhouse.net/BBS/) Powered by Discuz! 4.1.0