標題: 待領 --- 4隻唐狗BB [打印本頁]

作者: wing    時間: 2007-2-19 08:03 PM     標題: 待領 --- 4隻唐狗BB

待領 --- 4隻唐狗BB,11月8日出生  
3隻唐狗BB,11月8日出生,現只有2個多月
領養是免費的,但須參與我們的絕育計劃, 絕育計劃的詳細內容,請與我聯絡,我可以詳細解答。
領養時會登記領養者身份證號碼及請出示地址證明。
godgivin@gmail.com.

P.S. 如有人想領養第2張相,大的黑色那隻也可以, 他也只是1歲大! 因為我地條村決定要在農歷年前要清場(捉曬D村狗),所以暫養她們的鄰居要盡快送走這些小BB,讓出地方來困大狗,已免漁記來捉,所以希望有有心人能暫養小BB一至兩個月,起碼可暫避一下! 我們是住在西貢區尾的。

麻煩各位轉貼至各有關網站,好讓增加牠們被領養機會.

作者: Jade    時間: 2007-2-20 03:45 AM

黑色唐唐呀 我好鍾意架

不過我真係無能力再養多隻 sorry
作者: wing    時間: 2007-2-20 01:34 PM

有一隻黑唐唐前腳仔有白色毛毛, 腳踏白雪, 巧Q呀 可惜我未搬屋, 唔可以多養一隻狗狗
作者: 波比媽    時間: 2007-2-20 02:20 PM

啡色o個隻好cute啊..d手腳肥嘟嘟..成隻熊公仔..
希望佢地快d搵到人養佢地喇..
作者: wing    時間: 2007-2-20 02:40 PM

QUOTE:
原帖由 波比媽 於 2007-2-20 02:20 PM 發表
啡色o個隻好cute啊..d手腳肥嘟嘟..成隻熊公仔..
希望佢地快d搵到人養佢地喇..
罩眼望落去, 啡色隻唐唐件衫衫溶為一體tim wor
作者: 小老三    時間: 2007-2-20 10:58 PM

我幫你轉貼左呀
作者: 忌廉媽咪    時間: 2007-2-21 03:35 AM

希望狗狗快有個家
作者: wing    時間: 2007-2-21 02:43 PM

QUOTE:
原帖由 小老三 於 2007-2-20 10:58 PM 發表
我幫你轉貼左呀
thanks!
作者: 小老三    時間: 2007-2-23 11:27 AM

我有朋友想領養一對BB呀, 我亦SEND左 MAIL, 麻煩可否打俾我呢

TEL : 9655 3566 小老三
作者: wing    時間: 2007-2-23 06:06 PM

QUOTE:
原帖由 小老三 於 2007-2-23 11:27 AM 發表
我有朋友想領養一對BB呀, 我亦SEND左 MAIL, 麻煩可否打俾我呢

TEL : 9655 3566 小老三
唔好意思, 我都係其他網站轉貼, 不過, 我已經回覆左果個網站, 多謝晒

歡迎光臨 PF HOUSE & 英曲大聯盟 (http://pfhouse.net/BBS/) Powered by Discuz! 4.1.0