標題: re:牠們生活欠佳等人領讓 [打印本頁]

作者: ingridiy    時間: 2006-11-1 02:04 AM     標題: re:牠們生活欠佳等人領讓

你們好!以下這些狗仔都是等人領讓的,牠們的生活環境欠佳,希望你們幫忙將這段信息傳開去,讓牠們最日找到好主人!   

雪橇BB 3個月大,現餘下第二隻及最小的一隻,牠們的腳嚴重缺乏鈣質,所以走路欠佳,盼望有心人能給他們溫暖的家,讓牠們可以早日回復健康!

雪橇BB的媽媽   女 1歲半 

比高    女  2歲  已絕育

如有興趣可找我或直接聯絡李小姐 janetlaiyan@yahoo.com.hk但記住絕對是有心人呀!

作者: sandy@王家3兄妹    時間: 2006-11-1 12:39 PM

bear媽,
d狗disex左先好wor.....話哂雪橇 and雪橇BB
if d 人唔好會令佢地再受苦
作者: ingridiy    時間: 2006-11-1 01:36 PM

QUOTE:
原帖由 sandy@王家3兄妹 於 2006-11-1 12:39 PM 發表
bear媽,
d狗disex左先好wor.....話哂雪橇 and雪橇BB
if d 人唔好會令佢地再受苦
.........我唔識個人架.....我剩係幫人轉寄架咋
不過如果係狗販嗰d....我諗冇可能會幫佢地做desex
作者: 小老三    時間: 2006-11-1 01:39 PM

o係where copy來o架???
作者: ingridiy    時間: 2006-11-1 10:29 PM

DDT囉
作者: chunkkkk    時間: 2006-11-5 07:38 PM

我想領養一隻..
我本身都養緊一隻狗...
唔知可唔可以呢?..我sd 左e-mail
作者: ingridiy    時間: 2006-11-6 02:25 AM

chunkkkk ,
一係你自己 send俾李小姐呀.....我都係喺其他網copy過嚟架咋

作者: chunkkkk    時間: 2006-11-6 07:12 PM

好啊..唔該晒^^
作者: joyce815815    時間: 2006-11-6 09:07 PM

希望你可以成功領養佢地啦~~
唔使佢地再受苦

歡迎光臨 PF HOUSE & 英曲大聯盟 (http://pfhouse.net/BBS/) Powered by Discuz! 4.1.0