標題: 史立莎女 [打印本頁]

作者: winnie6688    時間: 2006-10-27 10:36 AM     標題: 史立莎女

有冇網友o係粉嶺吾見左隻史立莎?o係女仔,但吾知幾大?佢而家o係我屋企,但佢成日都想走,佢跟我細佬返黎o個時好污糟,相信流浪左有一段日子!

有相:
http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph ... album?.dir=/7652scd
作者: ceci_mina    時間: 2006-10-27 12:16 PM

張相開唔到噃∼∼
作者: 忌廉媽咪    時間: 2006-10-27 12:33 PM

死相
作者: ALI    時間: 2006-10-27 03:02 PM

QUOTE:
原帖由 忌廉媽咪 於 2006-10-27 12:33 PM 發表
死相
唔好, 我幫佢再post,

http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/martintiger4000/my_photos
作者: imannie    時間: 2006-10-27 03:07 PM

好細個呀佢.....   你係邊度執到ga???!
作者: ALI    時間: 2006-10-27 03:16 PM

QUOTE:
原帖由 winnie6688 於 2006-10-27 10:36 AM 發表
有冇網友o係粉嶺吾見左隻史立莎?o係女仔,但吾知幾大?佢而家o係我屋企,但佢成日都想走,佢跟我細佬返黎o個時好污糟,相信流浪左有一段日子!

有相:
http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/martintiger4000/my_photos
眼仔look look佢好靚女, 如果搵唔到主人, 不如養埋佢啦!

作者: ceci_mina    時間: 2006-10-27 03:30 PM

個樣好BB喔!但毛毛好污穢呢!
邊個咁狠心掉低佢呢?
定係佢曳曳走失左?
作者: ALI    時間: 2006-10-27 05:08 PM

QUOTE:
原帖由 ALI 於 2006-10-27 03:16 PM 發表

眼仔look look佢好靚女, 如果搵唔到主人, 不如養埋佢啦!
winnie6688,
不過, 如果佢搵唔番主人, 您又唔可以收養埋佢既話, 我有朋友可以收養. 到時pm比我啦!

作者: winnie6688    時間: 2006-10-27 11:16 PM

ALI

吾該晒你呀幫我整好d相!!thanks a lot!我都想養佢...但我已經有3隻狗la...而我仲大緊肚...我好想同佢揾返主人呀...吾見左隻寶寶好慘嫁!!而佢都好想返屋企...

imannie (細頭)

o係馬尾下...你知吾知邊呀?村屋黎嫁!

ceci_mina (康 & Ceci)

已經 同佢洗左白白同剷左d打結ge毛毛...剪埋甲甲喇...
作者: sandy@王家3兄妹    時間: 2006-10-27 11:24 PM

QUOTE:
原帖由 ALI 於 2006-10-27 05:08 PM 發表

winnie6688,
不過, 如果佢搵唔番主人, 您又唔可以收養埋佢既話, 我有朋友可以收養. 到時pm比我啦!
ALI,
o甘你快d叫你朋友可以收養啦
作者: ALI    時間: 2006-10-28 03:02 AM

QUOTE:
原帖由 winnie6688 於 2006-10-27 11:16 PM 發表
ALI

吾該晒你呀幫我整好d相!!thanks a lot!我都想養佢...但我已經有3隻狗la...而我仲大緊肚...我好想同佢揾返主人呀...吾見左隻寶寶好慘嫁!!而佢都好想返屋企...

imannie (細頭)

o係馬尾下...你 ...
唔洗客氣! 如果佢搵唔番舊主人既話, 我有朋友想收養. 到時您pm比我! ok !
作者: pwongk    時間: 2006-10-31 07:03 PM

幾大
作者: joeycatcat    時間: 2006-11-6 01:32 AM

搵到了主人沒有呢,如果還沒找到的話,我阿哥最近想收養一隻史納沙~~~
作者: terry1245    時間: 2006-12-5 05:39 PM

i want to adopt it too . any requirements?

歡迎光臨 PF HOUSE & 英曲大聯盟 (http://pfhouse.net/BBS/) Powered by Discuz! 4.1.0