標題: 有冇人唔見曲架狗女呀......我執到一隻呀 [打印本頁]

作者: winyan    時間: 2006-9-17 02:23 AM     標題: 有冇人唔見曲架狗女呀......我執到一隻呀

曲架狗女...黑啡白色....應該有兩歲左右, 唔知道有冇打液晶片....身上沒有任何飾物...喺黃大仙執到嘅....如果有主人唔見就留低email address, 我會聯絡你架啦, thanks

附件: DSC00274.JPG (2006-9-17 02:23 AM, 94.36 K) / 該附件被下載次數 0
作者: shirley    時間: 2006-9-17 11:21 AM

好似燒賣喎.................我唔識架 不過我睇到唔見左狗既 post 好似
作者: Elsa    時間: 2006-9-17 12:43 PM

winyan....你唔係post過唔見左一隻曲架女..同以上果隻一樣樣咩??...衣一隻唔係你唔見左果一隻呀??..不過好似樣喎
作者: sandy@王家3兄妹    時間: 2006-9-18 12:21 AM

QUOTE:
原帖由 Elsa 於 2006-9-17 12:43 PM 發表
winyan....你唔係post過唔見左一隻曲架女..同以上果隻一樣樣咩??...衣一隻唔係你唔見左果一隻呀??..不過好似樣喎
winyan唔見左個隻曲架女....係黑白色
呢一隻有d金色....所以係2隻唔同嘅狗狗
作者: winyan    時間: 2006-9-18 10:30 PM

其實因為我唔見左隻曲架狗女, 咁啱有個人執到一隻類似曲架狗俾我, 但我諗住幫佢可以搵番主人先post上嚟問吓囉, 如果冇人認番住我會繼續照顧佢先嘅, ..... 不過我自己嗰隻”燒賣” 到宜家仲未搵番, 唔該各位幫幫眼呀, thanks
作者: sandy@王家3兄妹    時間: 2006-9-18 11:14 PM

o甘你執到嗰隻狗有無晶片呀??
作者: winyan    時間: 2006-9-19 11:54 PM

我都未知佢有冇液晶片喎...
作者: sandy@王家3兄妹    時間: 2006-9-20 12:10 AM

QUOTE:
原帖由 winyan 於 2006-9-19 11:54 PM 發表
我都未知佢有冇液晶片喎...
去vet度scan下啦!
可能主人在找狗狗中
作者: Jade    時間: 2006-9-20 11:28 AM

QUOTE:
原帖由 winyan 於 18/9/2006 22:30 發表
其實因為我唔見左隻曲架狗女, 咁啱有個人執到一隻類似曲架狗俾我, 但我諗住幫佢可以搵番主人先post上嚟問吓囉, 如果冇人認番住我會繼續照顧佢先嘅, ..... 不過我自己嗰隻”燒賣”  ...
你有無喺街継續䀡告示呀? 要継續貼架?

等我出個e-mail比d朋友叫多d人留意下啦!
作者: ceci_mina    時間: 2006-9-20 01:00 PM

丫~~~~~~近期咁多狗執既!
尋日放狗我地班狗朋友又執左隻松鼠狗喔!~~~~~~~
作者: winyan    時間: 2006-9-21 11:49 PM

我發覺好似日日都有人唔見狗, 都唔知係咪放走架....好慘

歡迎光臨 PF HOUSE & 英曲大聯盟 (http://pfhouse.net/BBS/) Powered by Discuz! 4.1.0