標題: 有冇人願意收養我呀 [打印本頁]

作者: 小老三    時間: 2006-9-5 12:51 AM     標題: 有冇人願意收養我呀

我係一隻西施 crossover 爹利o既女女, 大約 6歲。
因為被前主人虐待, 前主人亦只被垃圾及豬哨我食, 幸好到現在身體大至健康, 只係毛質較為粗鞋,
好在有義工發現左我, 轉帶我俾另外兩位姐姐幫我搵人收養, 同時拎左我返屋企,
但因姐姐佢地唔知我唔鐘意貓, 姐姐家有貓, 而姐姐媽媽家亦有貓, 所以唔可以再俾我留o係度,
同時亦不能找到暫養家庭, 所以只先行放在一間姐姐朋友家無人住o既吉屋,  每日早晚可去睇我,
但我好想搵到一個真真正正愛我又錫我o既主人, 可讓我永遠地快樂地生活下去。

剷毛前

剷毛後

如有意領養者請聯絡 : 霍小姐 : 9285 0869, 楊小姐 : 9655 3566

作者: PHILIP    時間: 2006-9-5 08:21 AM

佢都幾得意呢.. 希望快d有人收養佢啦.
作者: 小老三    時間: 2006-9-9 03:31 AM

佢係好得意o架, 更唔會吠 (除左見到貓)

冬冬尋日o黎 M, 我地諗住佢同佢做埋DESEX先再REHOME, 杜絕狗販

作者: ceci_mina    時間: 2006-9-9 12:33 PM

真係多隻狗狗只不過多隻碗碗∼∼
希望佢會快點搵到屋企啦!
作者: 小老三    時間: 2006-10-8 05:08 PM

到咁耐都冇人問津o既

有冇人可以幫幫手問下真係愛狗o既狗友有冇興趣呀???

因為佢真係好需要一個永久o既家o架

作者: 小老三    時間: 2006-10-8 05:10 PM

冬冬o既新look呀

作者: amymonchhichi    時間: 2006-10-20 11:00 PM

比人領養左未呀
作者: 小肥    時間: 2006-10-20 11:27 PM

你打電話去問下啦
作者: 呼媽    時間: 2006-10-27 12:40 PM

各位好..
我係負責冬冬既另一位義工....
昨晚我地已經決定左俾其中一位領養者...
好多謝大家既關心同支持....

歡迎光臨 PF HOUSE & 英曲大聯盟 (http://pfhouse.net/BBS/) Powered by Discuz! 4.1.0