標題: 可愛曲架靜待有心人(轉貼by yahoo)(以領養) [打印本頁]

作者: 忌廉媽咪    時間: 2006-8-2 02:51 AM     標題: 可愛曲架靜待有心人(轉貼by yahoo)(以領養)

我姐姐的新曲架因性格與她原已先有的家貓不合而無法共處一室,現希望找到有心人能將牠收養。有意者請電郵至我的 mail box : pigleg73@yahoo.com.hk  ,我會先 send 將相給你,之後再相討細節。

希望早日找到有心人能給牠一個溫暖的家 ..... Ricky

作者: sw5551    時間: 2006-8-2 09:37 AM

QUOTE:
原帖由 忌廉媽咪 於 2006-8-2 02:51 發表
我姐姐的新曲架因性格與她原已先有的家貓不合而無法共處一室,現希望找到有心人能將牠收養。有意者請電郵至我的 mail box : pigleg73@yahoo.com.hk  ,我會先 send 將相給你,之後再相討細節。

...
有冇相睇下?幾大咖?
作者: aibo99    時間: 2006-8-2 09:41 AM

Please check PM
作者: Sue    時間: 2006-8-2 10:05 AM

男 / 女仔 ?  請 pm d 相俾我。
作者: sandy@王家3兄妹    時間: 2006-8-2 12:15 PM

你姐姐有無諗吓d乜有法, 可以令貓狗共處呢?
不如問下d有經驗的人....再試下....
唔好咁快話唔要啦
作者: Ricky    時間: 2006-8-2 11:28 PM

我巧合地知到有人幫我將我份[廣告]貼咗"呢道",雖素未謀面,但我非常多謝忌廉媽咪的幫忙。

至於隻曲架,牠因為真的與家貓不合(大打出手,以至收到管理處投訴),所以真的無法留下。而很有運地牠已剛找到一戶很有愛心的人家(我的朋友)收留,我姐姐亦可時常探望牠。 ^_^

多謝大家關心 .....Ricky
作者: 忌廉媽咪    時間: 2006-8-3 02:01 AM

o吾洗客氣!不過希望你姐姐的狗狗可以早日找到主人啦!因為呢度多數人養曲架,我諗機會大d所以不問自貼,希望好心做好事啦!
作者: 忌廉媽咪    時間: 2006-8-3 02:03 AM

而家先睇到狗狗有人領養tim...咁就好啦。大團圓結局
作者: 天水圍周渝民    時間: 2006-8-5 06:10 AM

其實能夠一齊住係一種緣份 試下睇下有咩方法令到狗狗貓貓大家可以共存好嗎?

歡迎光臨 PF HOUSE & 英曲大聯盟 (http://pfhouse.net/BBS/) Powered by Discuz! 4.1.0