標題: 新手George同大家請請! [打印本頁]

作者: Ecoli    時間: 2006-7-26 10:47 PM     標題: 新手George同大家請請!

各位好,我隻George雖然老左d(就尼九歲喇),不過都高興識到你地呢班後生仔. George一把年紀,活動就基本上join唔到喇,不過間唔中上尼同你地傾下計,希望歡迎我啦!
作者: heather_hba    時間: 2006-7-26 11:03 PM

我地呢度都有一隻 "阻住"wor~
作者: Irislam    時間: 2006-7-26 11:29 PM

當然歡迎啦, 我最尊敬d年紀大既曲曲架
我隻英曲囡囡4歲, 叫QQ
另一隻MIX TERRIER, 叫茶茶
得閒多D上黎傾下
作者: 忌廉媽咪    時間: 2006-7-26 11:50 PM

你好!歡迎啊!我忌廉就三歲仔啦!呢度大家都鐘意狗狗,多d交流下心得啦。
作者: sandy@王家3兄妹    時間: 2006-7-27 12:18 AM

多d上嚟傾吓計啦!
作者: Chermaine    時間: 2006-7-27 01:23 AM

hello, george, 你好呀! 我叫so ball呀, 係隻好快就3歲ge英曲仔仔...
不如你post d 相上嚟比我地睇下你個靚仔樣呀...
作者: chrisyaufish    時間: 2006-7-27 01:38 AM

HALO!!!!我呀lok今年2歲啦!
佢同lee度兩歲個佐治係borther!
作者: Jade    時間: 2006-7-27 12:27 PM

QUOTE:
原帖由 Ecoli 於 26/7/2006 22:47 發表
各位好,我隻George雖然老左d(就尼九歲喇),不過都高興識到你地呢班後生仔. George一把年紀,活動就基本上join唔到喇,不過間唔中上尼同你地傾下計,希望歡迎我啦!
george 8 歲姐,仲好青春,

我果三隻分別兩隻11歲同一隻九歲,佢哋仲好青春活潑
作者: chrisyaufish    時間: 2006-7-27 02:03 PM

QUOTE:
原帖由 Jade 於 2006-7-27 01:57 PM 發表
george 8 歲姐,仲好青春,
我果三隻分別兩隻11歲同一隻九歲,佢哋仲好青春活潑
曲卡活力過人∼∼∼係狗狗既不老傳說
作者: IRISZE88    時間: 2006-7-27 02:18 PM

HELLO...我返嚟呀,我叫george,同lok係兩兄弟,下個月尾就兩歲
我估吾到你仔仲叫george,吾好話我仔"老翻"...
作者: Ecoli    時間: 2006-7-27 03:03 PM

各位真係好友善呀! 我"阻住仔"平時最愛訓,訓,訓同埋訓架喇! 等搵日影低佢個懶訓樣你地睇下呀!
作者: rbearbear    時間: 2006-7-27 03:11 PM

QUOTE:
原帖由 Ecoli 於 2006-7-27 03:03 PM 發表
各位真係好友善呀! 我"阻住仔"平時最愛訓,訓,訓同埋訓架喇! 等搵日影低佢個懶訓樣你地睇下呀!
咁佢訓,訓,訓, o個陣有無阻住條路呢??
作者: cryingbear    時間: 2006-7-27 03:15 PM

咁又會唔會覺得屋企好似多左件傢俬呢
唔好意思,未介紹自已...
你好!我係Q媽(suki)
阿Q:你好!我叫阿Q,到8月就5個月大,係一隻拉布拉多x?
作者: Elaine@傻嘉媽咪    時間: 2006-7-27 09:10 PM

你好呀George, 你都唔算話好老. 岩岩步入老年jei~^^
有冇你的型仔相比大家睇下呀~^^
我叫elaine., 狗女叫嘉嘉. 今年都5歲幾~ 依家開始更年期啦~
作者: Angela    時間: 2006-7-27 09:57 PM

hihi, 我有3個小朋友, 2隻英曲1隻美曲, BB(英曲,仔)今年14歲喇, MIKI(英曲mix, 女)今年3歲, 仲有最細既KABU(美曲, 仔)依家10個月, 我亞肥豬BB都好鍾意訓覺架, 1日起碼訓20個鐘, 所以亞george仲係好年輕架......
作者: Ecoli    時間: 2006-7-27 10:43 PM

哈哈,就係因為多左件"傢俬",所以叫佢做"阻住"囉
作者: heather_hba    時間: 2006-7-27 11:01 PM

QUOTE:
原帖由 Angela 於 2006-7-27 09:57 PM 發表
hihi, 我有3個小朋友, 2隻英曲1隻美曲, BB(英曲,仔)今年14歲喇, MIKI(英曲mix, 女)今年3歲, 仲有最細既KABU(美曲, 仔)依家10個月, 我亞肥豬BB都好鍾意訓覺架, 1日起碼訓20個鐘, 所以亞george仲係好年輕架......
angela...提外話...
我男朋友0個邊個女叫 buka...同你 kabu 調轉~~~
作者: heather_hba    時間: 2006-7-27 11:02 PM

QUOTE:
原帖由 Ecoli 於 2006-7-27 10:43 PM 發表
哈哈,就係因為多左件"傢俬",所以叫佢做"阻住"囉
我覺得你呢個point 好搞笑...
咁你叫佢英文名定就咁阻住呀?
作者: Elsa    時間: 2006-7-27 11:15 PM

hihi 阻住仔...我隻曲曲仔叫coffee..兩歲幾呀....
作者: Angela    時間: 2006-7-28 11:31 PM

QUOTE:
原帖由 heather_hba 於 2006-7-27 11:01 PM 發表

我男朋友0個邊個女叫 buka...同你 kabu 調轉~~~
吓, o甘攪笑, 有機會帶出黎同kabu一齊玩吖~~
作者: Angela    時間: 2006-7-28 11:31 PM

QUOTE:
原帖由 heather_hba 於 2006-7-27 11:01 PM 發表

吓, o甘攪笑, 有機會帶出黎同kabu一齊玩吖~~

歡迎光臨 PF HOUSE & 英曲大聯盟 (http://pfhouse.net/BBS/) Powered by Discuz! 4.1.0