標題: Hello~ [打印本頁]

作者: peggy    時間: 2006-7-19 01:53 PM     標題: Hello~

Hello.,.,everybody
我隻英曲囡囡叫gigi.,.,
其實入左會好耐架喇.,.,不過轉左bbs之後就小左上黎喇.,
而家gigi多左個細佬dick dick.,.,不過佢唔係英曲黎架.,.,
希望大家可以琴埋佢玩啦
作者: Sue    時間: 2006-7-19 02:12 PM

不論任何狗種,無任歡迎,最重要大家都係深愛狗狗  ...
Dick Dick 係乜品種?  下次有活動記得報名 ...

p.s.  我有隻一歲英曲仔 BenBen,下次活動見 ...
作者: Elsa    時間: 2006-7-19 03:07 PM

hihi...我隻英曲仔叫coffee呀...兩歲幾喇..仲有兩隻八哥細佬...歡迎你呀..
作者: peggy    時間: 2006-7-19 03:22 PM

其實我都唔知dick dick係咩品種.,.
有人話佢係拉布拉多.,.,但係又好似唔係好似喎~
anyway.,.有機會既我都會帶埋佢出黎同大家玩呢
作者: cryingbear    時間: 2006-7-19 03:28 PM

QUOTE:
原帖由 peggy 於 2006-7-19 15:22 發表
hi~!你好呀!
我係阿Q!都係拉布拉多x?(打第2次針先知)
有冇相相呀...乜o野顏色架?
作者: Sue    時間: 2006-7-19 04:18 PM

QUOTE:
原帖由 peggy 於 2006-7-19 03:22 PM 發表
我]都有隻 "中國英曲"  做 member  
作者: Angela    時間: 2006-7-19 07:38 PM

hihi, 我都有隻英曲公公叫BB, 一隻英曲mix妹妹叫miki, 同埋最近多左隻細佬美曲仔叫kabu呀........無論嘜野品種既狗狗都無所謂架, 都可以大家一齊玩架.......
作者: 忌廉媽咪    時間: 2006-7-19 09:16 PM

你好!我囝囝叫忌廉就三歲,冇乜長處,除左食同訓,呢排仲賤到成日扮兇想、咬人,或者係隻腳仔痛啦,關節炎好麻煩。
作者: peggy    時間: 2006-7-19 10:24 PM     標題: 回復 #5 cryingbear 的帖子

其實我都想問大家唔知點解我貼唔到相上我個info度.,.
有冇人可以教下我可以點做呢
作者: cryingbear    時間: 2006-7-20 10:35 AM

QUOTE:
原帖由 peggy 於 2006-7-19 22:24 發表
其實我都想問大家唔知點解我貼唔到相上我個info度.,.
有冇人可以教下我可以點做呢
你意思係咪响回覆貼子度貼相呀!
你向photobucket度copy個[img],paste落個貼子度就得架喇...
作者: Elaine@傻嘉媽咪    時間: 2006-7-20 01:26 PM

你好呀! 我叫elaine. 個個都叫我嘉嘉媽~^^
嘉嘉今年都5歲幾~不過都仲好有活力呀~
作者: Irislam    時間: 2006-7-20 11:48 PM

你好呀!
我有隻英曲囡囡叫QQ~
重有一隻MIX左唔知嘜野TERRIER既狗叫茶茶~

歡迎光臨 PF HOUSE & 英曲大聯盟 (http://pfhouse.net/BBS/) Powered by Discuz! 4.1.0