標題: 被遺棄於街上的BB&QQ [打印本頁]

作者: Chermaine    時間: 2006-2-17 01:09 AM     標題: 被遺棄於街上的BB&QQ

朋友因病關係, 早前送了相片中的狗狗給網友領養, 怎料最近接到漁農署電話, 說這兩隻狗已被遺棄於街上, 現尋求好心人暫託/領養/寄養。小狗資料如下 :

1)BB
年齡, 約5歲
姓別, 男
性格, 好動, 嗲人

2)QQ (約瑟)
年齡, 約13歲
姓別, 男
性格, 文靜

http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/hkdogscats/album?.dir=/5c6b
作者: 匿名     時間: 2006-3-10 10:20 AM     標題: 請問QQ仲o係度嗎?

請問QQ仲o係度嗎? 我想領養他,本人住村屋連天台,有足夠地方給他,我有隻年妃相若的約瑟女,可作伴,如qq還在,請電 Tel: 9776 1311  Joey
作者: Elaine@傻嘉媽咪    時間: 2006-3-10 07:44 PM

Chermaine: 有冇聯絡方法呀? 唔係人地搵唔到呀...>.<
作者: sandy@王家3兄妹    時間: 2006-3-10 11:36 PM

呢2隻狗at 好多討論區都有post出黎.....件事都几複雜
作者: Elsa    時間: 2006-3-10 11:50 PM

難道是傳說出果一個義工 cxxx??
作者: sandy@王家3兄妹    時間: 2006-3-10 11:54 PM

QUOTE:
原帖由 Elsa 於 2006-3-10 11:50 PM 發表
難道是傳說出果一個義工 cxxx??
真聰明.....無錯!
作者: Elaine@傻嘉媽咪    時間: 2006-3-10 11:56 PM

我想聽故仔呀,...
作者: Elsa    時間: 2006-3-11 01:06 AM

個故事好長篇..義工同網友&狗&$$$$$$..有關...而家呢個CXXX小姐...比人追債...電話唔聽..搵佢唔到..最慘係某個人信錯佢..將一隻眼瞔有病既小八哥女..交左比佢養...想攞番隻狗又唔係...想搵個C小姐..又聯絡唔上...電郵又唔覆....上面果兩隻狗既狗主..係比左C小姐領養..但C小姐話兩隻狗自己走失..有人去問漁農署..職員話一個同C小姐同姓..住同區既人放低呢兩隻狗既....其它野..你自己諗

作者: 匿名     時間: 2006-3-11 10:46 PM

Chermaine

如果QQ仍未被領養,請聯絡我.

Miranda : lovelymirandachu@yahoo.com.hk

歡迎光臨 PF HOUSE & 英曲大聯盟 (http://pfhouse.net/BBS/) Powered by Discuz! 4.1.0